Waterfall
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
15316
page-template-default,page,page-id-15316,theme-bridge,bridge-core-2.4.4,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Waterfall


Het Franse bedrijf Waterfall heeft de eerste luidspreker waarvan de behuizing volledig bestaat uit glas. Geen glas dat over een MDF behuizing is gelegd, nee de behuizing zelf is compleet van glas. Je kijkt er dus volledig doorheen.

Vanuit het hifi perspectief zorgt dit voor een aantal complexe uitdagingen met de acoustiek. In samenwerking met de Franse driver fabrikant ATOM zijn deze uitdagingen met succes voltooid en kunnen we rustig spreken van een HIFI luidspreker met een onvergelijkbaar uiterlijk. Geen andere luidspreker gaat zo op in uw interieur als die van Waterfall.

Daarnaast zijn ze specialist in cinema audio oplossingen met de Pro Custom Series.

Dit gecombineerd met een meer dan verwachte muzikale prestatie maakt deze luidsprekers tot geliefde speeltjes van de interieur architecten.

Steljes Audio
Prijslijst