SoundCare
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
15326
page-template-default,page,page-id-15326,theme-bridge,bridge-core-2.4.4,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

SoundCare


Soundcare maakt reeds decennia lang zeer innovatieve spikes. Spikes dragen bij aan beter geluid door de luidsprekers en audioapparatuur te ontkoppelen van de ondergrond, geen resonantie en meetrillen van zaken die er niet toe doen. Het geluid komt los en zweeft. Belangrijke eigenschap van deze Superspike is dat ze geen schade veroorzaken aan de ondergrond. Spike kunnen krassen en putjes geven, Sound care ontwikkelde de spike dusdanig dat de spike in een beschermende behuizing zit en er uitzien als een normaal voetje. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar, voor zowel luidsprekers, met of zonder schroefdraad, als audio/video apparatuur.
Viertron BV verzorgt de Nederlandse distributie voor het merk Soundcare in samenwerking met de Belgische importeur PV Trade.