Koudijs
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
16449
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16449,theme-bridge,bridge-core-2.4.4,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Koudijs

Categorie
Dealers
Over dit project

Nu 100 jaar later is Koudijs uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van beeld en geluid.
Zij mogen zich Electro Stylist noemen. Vanuit dit concept werken zij nauw samen met architecten en installateurs zodat we u een totaalpakket kunnen aanbieden dat geheel op uw wensen is afgestemd. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een plan op maat om uw bestaande apparatuur te vervangen of aan te passen aan de toekomst. Dat geldt voor alle audio- en video mogelijkheden maar ook voor uw keuken inbouwapparatuur.