Novasonar
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
15457
page-template-default,page,page-id-15457,theme-bridge,bridge-core-2.4.4,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

Novasonar invisible luidsprekers


Het Duitse Novasonar is erin geslaagd onzichtbare luidsprekers te ontwikkelen op basis van NXT technologie. Het resultaat van vele jaren onderzoek en ervaring hebben tot een luidsprekerontwerp geleid waarvan iedere architect (en vrouw) droomt. Een luidsprekersysteem dat niet alleen niet in de weg staat, maar zelfs opgaat in het overige interieur. Zo kunnen de ultraplatte luidsprekers onzichtbaar verwerkt worden in iedere muur, plafond of als schilderij. Er is zelfs een ultraplatte subwoofer ontwikkeld om ook het laagste laag hoorbaar en onzichtbaar te maken. Novasonarspeakers zijn niet alleen volledig weg te werken maar leveren zeer indrukwekkende prestatie. Speakers die muziek kunnen laten zingen.
Voor de professionele gebruiker zijn er EASE files beschikbaar die meegenomen kunnen worden in de voorbereidingen van uitgebreide systemen waarbij akoestiek berekeningen noodzakelijk zijn. Met Speakers van Novasonar geen vervelende akoestische en klank verrassingen na oplevering.