AVM
Viertron BV is een Benelux groothandel voor de betere Hifi producten voor de retail en Smart Home oplossingen voor installateurs.
Domotica, smart home, Hifi, Hi-End, Muziek, audio, cinema, huisautomatisering, IoT, internet of things, bitcoins, groothandel, meridian audio, meridian, jaguar, landrover, Waterfall audio, Supra cable, Thorens, digitalSTROM, Novasonar, stuukluidsprekers
17477
page-template-default,page,page-id-17477,theme-bridge,bridge-core-2.4.4,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18768

AVM


AVM maakt sinds 1986 audio apparatuur, alles met de hand gemaakt.

Het pure plezier van luisteren!
Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren ze bij AVM elektronische apparatuur voor het leveren van muzikale reproductie van de hoogste kwaliteit.
Zij geloven dat elke vorm van muziek, of het nu gaat om klassiek, jazz of popmuziek, is samengesteld om de luisteraar vreugde en emotie te bezorgen.
Technische apparatuur zoals versterkers en luidsprekers moet deze vreugde en emotie in de woonkamer ten gehore brengen, en dat is met de produkten van AVM geen probleem!

AVM Brochure 2019

AVM Brochure 2019